Geniet van de hoogtepunten van Barcelona met Julia Travel

De Barcelona hoogtepuntentour biedt de perfecte mogelijkheid om een gevarieerd en diepgaand zicht op de stad te krijgen. Bezichtig tal van plekken van de Gotische wijk tot het Olympisch Dorp en Poble Espanyol. Julia Travel belooft je het beste van Barcelona te tonen, in een tijdsbestek van een ochtend.

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

Barcelona heeft zo veel te bieden dat voor sommige nieuwe bezoekers het moeilijk kan zijn om te beslissen welke plekken te bezichtigen. Daarom organiseert Julia Travel een leuke rondleiding door de hoogtepunten van de stad – daardoor krijg  je een goed beeld van de geschiedenis en cultuur van de Barcelona.

Plaza Reial in El GoticoGotische wijk
In veel opzichten ligtt het voor de hand om in dit gebied te beginnen tijdens je bezoek aan Barcelona. Doordat de bezoekers met de tour in het middeleeuwse Barcelona beginnen en een kijkje kunnen nemen in de prachtige 13e eeuws-kathedraal, kunnen ze de geschiedenis van de Catalaanse hoofdstad beleven.

Olympische havenVila Olimpica by superkas83
Daarna neemt Julia Travel je van het zeer oude centrum mee naar het nieuwe gebied rond de kust van Barcelona. De Olympische Spelen van 1992 waren van groot belang voor de hele stad en dit is nergens duidelijker terug te zien dan in het eigentijdse gebied van de Olympische haven, dat als Olympisch dorp diende tijdens het evenement.

Olympic stadium by Sean MacEnteeMontjuic: Lluis Companys Olympisch Stadion, Palau Sant Jordi en de Calatrava Tower
Je wordt vervolgens van de Middellandse Zee naar Barcelona´s acrópolis, Montjuic, gebracht. Hier word je rongeleid door de inspirerende verzameling van gebouwen die een belangrijke rol speelden voor de Olympische evenementen.

Poble Espanyol DSC01833
El Poble Espanyol (het Spaanse dorp), is een selectie van gebouwen op basis van stijlen uit alle delen van Spanje. Je vindt hier ook een uitstekende ambachtelijke markt en je ontvangt een glas Catalaanse Cava om aan te nippen, terwijl je van de sfeer geniet.

Teleferic de MontjuicTeleferic de Montjuic
De tour eindigt op de perfecte manier, via een kabelbaan reis je namelijk terug naar de stad. Dit geeft je de kans op een spectaculair uitzicht, waardoor je opnieuw beseft dat de stad een ongelooflijke verscheidenheid aan mooie plekken te bieden heeft.

Julia Travel is een van de grootste tourspecialisten in Spanje. We nemen je per bus naar elke locatie mee en bieden een deskundige gids om je ervaring zowel gemakkelijker en inzichtelijker te maken in plaats op eigen houtje de stad te verkennen.

 

clockOpeningstijden

Bekijk de website voor meer informatie.

clockTalen

Castellano English Deutsch French
Spaans, Engels, Duits en Frans

euroBetaalmethoden
Prijs: 47 euro
Contant en alle gangbare credit cards.
homeAdres

Julià Travel
Julià Travel Office
Carrer de Balmes, 5
08007, Barcelona

globeKaart

Klik hier voor de kaart

Hoe kom ik er

Metro: Universitat imagestap uit bij dit station en loop voor 2 minuten beneden langs Carrer de Balmes.

Opmerkingen

09:00 – gelieve 15 minuten op van tevoren te komen. Duur van de rondleiding: 4,5 uur.

Hoe te boeken met Oh-Barcelona
10%

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Julia Travel
Website
Telefoon:  (+34) 93 317 64 54
E-mail:  incoming@juliatravel.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here